Vi erbjuder Hemstädning med kvalitetsgaranti. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Lerici Städ AB har fasta rutiner för hur nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter hanteras. Vi lägger stor möda på att rekrytera rätt personal och alla medarbetare genomgår personliga intervjuer och får internutbildning av vår ansvariga arbetsledare.

15% rabatt för dig som medlem i Hyresgäst­föreningen

Se prislista
Alla priser avser ”normal nedsmutsade” bostäder oavsett storlek och priserna fastställs efter en besiktning

Kontakta oss för en offert

Om RUT = Skattereduktionen

Alla angivna priser är efter skattereduktionen, du får du 50 procent skattereduktion på arbetskostnaden. I detta ingår t ex flyttstädning, fönsterputs, hemstädning och mycket mer till halva priset.

Från och med den 1 juli 2009 gäller direktavdraget för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Vi på Lerici AB administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket och gör det enkelt för dig som kund.

Skattereduktionen är max 25 000 kronor per person och år vilket motsvarar ett underlag av 50 000 kronor. En person som är äldre än 65 år kan köpa tjänster för 100 000 kr och göra avdrag för 50 000 kr. Vänd dig till Skatteverket för aktuell info om hur mycket du nyttjat av din skattereduktion. Tänk på att flera personer (över 18 år med taxerbara inkomster) i ett hushåll kan därmed nyttja skattereduktionen utifrån en fördelning som kunden bestämmer själv

Mer om rot och rut på skatteverkets webbplats